Heslo zůstává v Meld® ID
Produkty to nikdy nevidí ani neobdrží.
Meld® IDJeden účet
Jeden účet
Meld® ID uchovává podrobnosti o přihlášení, souhlasu a profilu na jednom místě, takže nemusíte neustále nastavovat přístup pro každou službu.
Email je potvrzen jednorázovým odkazem, heslo je vygenerováno na serveru a je zobrazeno pouze jednou. Produkty obdrží potvrzení o přihlášení a používají svůj vlastní místní účet.
Produkty to nikdy nevidí ani neobdrží.
Zapněte nebo vypněte pravidla přístupu na jednom místě.
Není nutná opakovaná registrace.
01
Zadejte svůj e-mail, potvrďte odkaz ve své doručené poště, přihlaste se a pokračujte ve službě.
Začněte s jednou adresou poštovní schránky.
Pomocí jednorázového odkazu potvrďte e-mail a odhalte heslo.
Heslo, které Meld® ID zobrazuje, použijte pouze jednou.
Po přihlášení vás Meld® ID pošle zpět.
02
Jedno přihlášení, jasná nastavení a méně opakovaných formulářů.
Přihlášení, e-mail a souhlasy jsou k dispozici v jedné oblasti účtu.
Nemusíte znovu vytvářet svůj profil pro každou službu.
Produkty dostanou pouze to, co potřebují k přihlášení.
03
Začněte e-mailem a jednorázovým odkazem, poté se přihlaste a vraťte se k produktu. Žádné další smyčky.
Meld® ID odešle jednorázový odkaz pro potvrzení.
Po otevření odkazu je e-mail potvrzen a heslo se jednou zobrazí.
Poté se pomocí tohoto hesla přihlásíte a budete pokračovat ve správné službě.
04
Krátké odpovědi na otázky, které lidé obvykle kladou před přihlášením.
Ne. Heslo se zobrazí pouze jednou po potvrzení e-mailu.
Ano. Jedná se o samostatný souhlas ve vašem účtu Meld® ID.
Ne. One Meld® ID funguje v celém ekosystému MELD.