رمز عبور در Meld® ID باقی می ماند
محصولات هرگز آن را نمی بینند و دریافت نمی کنند.
Meld® IDیک اکانت
یک اکانت
Meld® ID جزئیات ورود به سیستم، رضایت، و نمایه را در یک مکان نگه میدارد، بنابراین نیازی به تنظیم دسترسی برای هر سرویس ندارید.
ایمیل از طریق یک پیوند یکبار مصرف تایید می شود، رمز عبور در سرور ایجاد می شود و فقط یک بار نشان داده می شود. محصولات تأیید ورود به سیستم را دریافت می کنند و از حساب محلی خود استفاده می کنند.
محصولات هرگز آن را نمی بینند و دریافت نمی کنند.
قوانین دسترسی را در یک مکان روشن یا خاموش کنید.
بدون نیاز به ثبت نام مجدد
01
ایمیل خود را وارد کنید، پیوند را در صندوق ورودی خود تأیید کنید، وارد شوید و در محصول ادامه دهید.
با یک آدرس صندوق پستی شروع کنید.
برای تایید ایمیل و فاش کردن رمز عبور، پیوند یکبار مصرف را دنبال کنید.
از رمز عبوری که Meld® ID نشان می دهد فقط یک بار استفاده کنید.
پس از ورود به سیستم، Meld® ID شما را برمی گرداند.
02
یک ورود، تنظیمات پاک کردن، و فرم های تکراری کمتر.
ورود به سیستم، ایمیل، و رضایت در یک منطقه حساب وجود دارد.
برای هر سرویسی نیازی به ایجاد مجدد نمایه خود ندارید.
محصولات فقط آنچه را که برای ورود به سیستم نیاز دارند دریافت می کنند.
03
با ایمیل و یک پیوند یکبار مصرف شروع کنید، سپس وارد شوید و به محصول برگردید. بدون حلقه اضافی
Meld® ID یک لینک یک بار برای تایید ارسال می کند.
پس از باز کردن لینک، ایمیل تایید شده و رمز عبور یک بار نشان داده می شود.
سپس با آن رمز وارد شده و به سرویس مناسب ادامه دهید.
04
پاسخ های کوتاه به سوالاتی که افراد معمولاً قبل از ورود به سیستم می پرسند.
خیر. رمز عبور تنها یک بار پس از تایید ایمیل نشان داده می شود.
بله. این یک رضایت جداگانه در حساب Meld® ID شما است.
نه. یک Meld® ID در کل اکوسیستم MELD کار می کند.