Hasło pozostaje w Meld® ID
Produkty nigdy tego nie widzą ani nie otrzymują.
Meld® IDJedno konto
Jedno konto
Meld® ID przechowuje dane logowania, zgody i profilu w jednym miejscu, dzięki czemu nie musisz konfigurować dostępu dla każdej usługi.
E-mail potwierdzany jest poprzez jednorazowy link, hasło generowane jest na serwerze i wyświetlane tylko raz. Produkty otrzymują potwierdzenie logowania i korzystają z własnego konta lokalnego.
Produkty nigdy tego nie widzą ani nie otrzymują.
Włącz lub wyłącz reguły dostępu w jednym miejscu.
Nie ma potrzeby ponownej rejestracji.
01
Wpisz swój adres e-mail, potwierdź link w swojej skrzynce odbiorczej, zaloguj się i kontynuuj w produkcie.
Zacznij od jednego adresu skrzynki pocztowej.
Kliknij jednorazowy link, aby potwierdzić wiadomość e-mail i ujawnić hasło.
Użyj hasła, które Meld® ID pokazuje tylko raz.
Po zalogowaniu Meld® ID odeśle Cię z powrotem.
02
Jedno logowanie, jasne ustawienia i mniej powtarzanych formularzy.
Logowanie, e-mail i zgody znajdują się w jednym obszarze konta.
Nie musisz od nowa tworzyć swojego profilu dla każdej usługi.
Produkty otrzymują tylko to, czego potrzebują do logowania.
03
Zacznij od e-maila i jednorazowego linku, następnie zaloguj się i wróć do produktu. Żadnych dodatkowych pętli.
Meld® ID wysyła jednorazowy link w celu potwierdzenia.
Po otwarciu linku wiadomość e-mail zostaje potwierdzona, a hasło wyświetlone jednokrotnie.
Następnie logujesz się przy użyciu tego hasła i kontynuujesz korzystanie z właściwej usługi.
04
Krótkie odpowiedzi na pytania, które ludzie zwykle zadają przed zalogowaniem.
Nie. Hasło jest wyświetlane tylko raz po potwierdzeniu wiadomości e-mail.
Tak. Jest to osobna zgoda na Twoim koncie Meld® ID.
Nie. Jeden Meld® ID działa w całym ekosystemie MELD.